Над 100 човека се събраха на протест пред сградата на

...
 Над 100 човека се събраха на протест пред сградата на
Коментари Харесай

„Петел“ предава от мястото: Викове „Мафия!“ и „Оставка!“ на протеста за Пирин във Варна

 

Над 100 индивида се събраха на митинг пред постройката на община Варна поради решението на държавното управление да се позволи строителство на територията народен парк „ Пирин “. Така демонстрацията се трансформира в една от най-масовите напоследък в морския град.

 

Протестиращите подцениха напътствието да се съберат до постройката на локалната власт и застанаха тъкмо против нея, макар че това не бе позволено. Полицията обаче не направи опит да ги изгони, единствено направи кордон пред входа.

Ораторите на митинга обявиха, че с изключение на противоречие с решението за националния парк, те са се събрали и поради някои проблеми на територията на Варна. По-конкретно това е ръководството на Морската градина, където макар обещанията към момента се движат коли, а също и поради слагането на нови заведения на плажната линия през предходната и през новата година.

 Някои от стачкуващите прибавиха, че са срещу и самия метод, по който се вземат решенията в страната, като съгласно тях това става на мрачно и без да се регистрира волята на хората.



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР